Pascoe Vale

The client wanted a functional solution to maximise the useable space for his family. This included a large lawn, pool with bluestone paving and decking at the same level as the internal floor to blur the lines from in to out. Structured boundary trees were planted to provide a green palette and compliment the large existing established tree.

“I found Blake and the team to be extremely friendly, helpful and professional throughout. This is our dream home and Normark have etched a permanent memory of an absolutely flawless experience. We are absolutely delighted with the finished product and follow up from Normark.  Great after sales service is vital and I would not hesitate in recommending Normark to others!”

– Michael, Pascoe Vale

Pascoe Vale
Pascoe Vale
Pascoe Vale
Pascoe Vale